Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine grimme, ridsede og nedslidte gulve til nye. Med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling opfrisker vi dine gulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvarbejde, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan udføre gulvrenovering, og vi kan lægge helt nye gulve. Vi hjælper også gerne med gulvbehandlinger af dit aktuelle pankegulv eller parket, så det igen bliver så godt som nyt. Uanset hvilken slags gulvopfriskning du er interesseret i, så står vores dygtige gulvslibere altid klar til at bistå dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

De fleste danske huse og lejligheder har en eller anden variant af trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet moderne i alrum. Dog har træ nogle egenskaber, der forårsager, at en hel del monterer trægulve i deres gang og børneværelser. Udover træ som gulvmateriale findes der blandt andet:

  • Gulvtæpper
  • Gulvklinker
  • Laminat
  • Marmor

Kvalitets gulvarbejde giver bedårende trægulve


Plankegulve er solide og mere hårdføre end klinker, idet de kan afslibes og opfriskes påny. Endvidere kommer, at du kan lave om på gulvoverfladens udtryk med en ny overflade. Gulve af træ kan ganske vist ikke slibes og afhøvles ubegrænset. Massive gulve af træ holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er lavet af en dygtig og professionel gulvspecialist

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundetilfredshed er et symbol for vores erhverv. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at opnå det aller bedste udfald, udretter vi altid et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Et nyt gulv kan være med til at danne et smukt indtryk af boligen. Der findes en del perspektiver inden for gulve af træ, hvor du kan du vælge imellem en hel del forskellige modeller.

Afslibning, afhøvling og udbedring af ødelagt gulv

renovering af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, og ydermere forlænger det gulvets levetid. Forinden vi iværksætter et stykke gulvarbejde, laver gulvmanden en grundig evaluering af trægulvets stand. Kan dit gulv ikke afslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling nødvendigt. Men i normalt er en gulvafslibning tilstrækkelig. Forudsat du ønsker et nyt gulv i privatboligen, er der en god del gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige overflade løsning i din bolig, giver vi rådgivning og gulvinspiration. Ved alle typer renovering af gulvafslibning tager vi flere hensyn, til fx.:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • Robusthed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine ønsker, behov samt krav og forventninger.

Før du træffer afgørelse, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt os for en snak og få en overordentlig billig pris.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Your email address will not be published. Required fields are marked *