Galleri – Dit trægulv er måske det nye Rembrandt

Galleri med trægulve kan skabe grundlag for beundring. Ikke kun for selve trægulve men idet hele taget træ som materiale. Et naturens materiale som er et kunstværk i sig selv, og hvor åretegninger og strukturer skaber unikke strukturer.

Gulvafslibnings Galleri med de mest moderne kunstværker af et trægulv

Lad dig inspirere af de mange gulve her på galleriet. Vi ser på de forskellige træsorter og lader fantasien få en chance. Stil dig et par skridt tilbage og lade dit inspirere af de flotte gulve som let kan laves i din bolig. Ethvert hjem kan friskes op af en gulvafslibning og gulvafhøvling.

Lad dig inspirere af træ, åretegninger og unikke strukturer

galleri med trægulve af forskellig slags. Forskellige træsorter, gulvtyper og ikke mindst overfladestruktur.Et trægulv er flot i sig selv. De mange flotte åretegninger, strukturen og træsortens naturlige patina gør at træ er kunst i sig selv. Som trægulv trækkes naturen ind i boligen, til gavn og fornøjelsen for hjemmets beboere. Har du et gammelt og træt trægulv som trænger til en opfriskning, så fortvivl ikke. Lad dig fornøje af de mange fotos, og kig videre på siden, her kan du også få gulvafslibning priser at vide. Og skulle du få brug for en billig gulvafslibning så er du på den rette hjemmeside.

Galleri med udelukkende unikke trægulve

Der er de færreste som ænser hvilket smukt trægulv de har i boligen. Åretegninger og strukturer som er elegante med en viden om at de symboliserer træets liv. Et træ som har stået i skovbunden og kæmpet om pladsen for at få lys, vand og næringsstoffer. Træ som et naturens komplekse værk, der lever efter de betingelser som skoven nu giver dem.

Dette kan vi så nyde godt af i boligen hvor træet giver en god kontrast til andre former for belægning. Natur og et godt indeklima der er til gavn for hjemmets beboere store som små.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)