F.A.Q Alt om trægulve, gulvafslibning, gulvafhøvling, om priser og støv

F.A.Q Spørgsmål og svar vedrørende gulvafslibning og gulvafhøvling

Her er spørgsmål og svar angående gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vi prøver at give forhåndssvar på de spørgsmål som højest sandsynlig vil opstå:

Hvad gør vi med søm i gulvet?

Søm som stikker for højt skal dykkes, ellers er gulvafslibning ikke et problem. Såfremt der har været påsat en anden overfladebelægning med vinyl, linoleum eller klikgulv, så skal småstifter og klammer fjernes helt. Dette er et arbejde som vi kan udføre mod et tillæg.

Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Gulvafslibning og efterbehandling tager normalt 1 2 arbejdsdage, men det afhænger i højt grad af gulvets beskaffenhed samt overfladebehandlingens karakter. En gulvafslibning og 2 lag lak kan normalt udføres på 1 arbejdsdag, såfremt der skal påføres 3 lag lak vil arbejdet kunne udføres på 2 arbejdsdage. Oliebehandling udføres på 2 arbejdsdage. Men det vil i alle tilfælde være en god idé at kontakte os og få en nøjagtig leveringstid. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Støv Hvor meget støver en gulvafslibning og gulvafhøvling?

En gulvafslibning støver, men det er meget minimal. Det nye maskiner som bruges nu om dage støver meget lidt, men der vil komme en lillesmule luftbåren støv. Men det er ikke værre end at det kan fjernes med en candyfloss kost eller støvkost.

F.A.Q om gulvafslibning og trægulve

F.A.Q er helt klart en rigtig god måde at få viden om vores specialitet; gulvafslibning og gulvafhøvling. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe ind og få en snak om de mange muligheder for behandling af trægulve.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
F.A.Q - Alt om trægulve, gulvafslibning, gulvafhøvling, om priser og støv, 10.0 out of 10 based on 1 rating